EstBazar

Editura Trei și Librăriile Cărturești vă invită la Săptămâna PSI pentru PĂRINȚI: 11-17 Februarie

    Vrei sa afli care sunt semnele care-l tradeaza pe copilul tau atunci cand te minte? Ai vrea sa intelegi ce-l atrage asa de mult la jocurile video? Doresti sa-l faci premiant, dar el pare sa aiba alte ganduri? A ajuns la varsta turbulenta a adolescentei si cauti noi cai de comunicare?

Afla ce se intampla in mintea lui si care sunt cele mai eficiente planuri de actiune de la psihologi si psihoterapeuti cu experienta din orasul tau.

ANCAAR – Program de formare Pedagog de Recuperare

 

Centrul de Formare Profesională al Universității Spiru Haret și Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (ANCAAR) organizează programul de specializare pentru „Pedagog de recuperare”, cod COR 333003, autorizat de Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților (CNFPA).

Programul este creditat de Colegiul Psihologilor din România cu 60 de credite.

Pușcăriile, investiția cea mai profitabilă pentru România (De ce nu sunt pentru)

În primul rând pentru că nu înțeleg cine este cel care va investi în pușcării, care va să zică cine este cel care va cumpăra lacăte mai multe pentru celule și va emite biletele de cazare. Sau mai bine spus înțeleg și tocmai de aia îmi este frică. Pentru că aceia nu suntem noi, cei care investim, pentru că noi plătim cu adevărat lacătele, ci tocmai aceia pe care articolul îi vizează. Înțeleg nevoia de primenire a societății românești dar nu sunt de acord cu instrumentul folosit.

Pușcăriile, investiția cea mai profitabilă pentru România

       Luând seama la tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru, evaluând potenţialul de mic sau mare "compromis" în dauna legii ca majoritar în rândul populaţiei şi conştient fiind de înfricoşătoarea  accelerare a degradării noastre, cred că cea mai profitabilă investiţie pentru această ţară ar fi puşcăriile. Mai ales cele cu regim de lucru,  fie în interior fie pe "şantierele patriei".
       Iată şi câteva motive:

hehey